Of het nu is om een speciale herinnering te bewaren, die ene vraag te stellen of jezelf eens goed te verwennen; een ring is een prachtig sieraad. Eén van de weinige juwelen waarbij de draagster zelf van het aanzicht kan genieten en daarom wat ons betreft favoriet. Ontdek onze collectie Excellente ringen.

Een diamanten solitair ring

De klassieke solitair ring is nog altijd één van de meest geliefde diamant ringen in Nederland. Deze ring, met zoals de naam al verklapt, een diamant als stralend middelpunt, is een tijdloos juweel. Maar natuurlijk is de ene solitair ring de andere niet, in onze Diamond Collection treft u vele verschillende modellen solitairringen; moderne strakke of juist klassieke ronde schenen, witgoud, geelgoud of een combinatie van beide, met een zespoot- of juist vierpootzetting, stralend in haar eenvoud of toch voorzien van wat extra bling in de scheen. Een diamanten solitair ring is bovendien vaak goed te combineren met een prachtige diamantenrijring.


Zilver & Goud ringen

Best of both worlds; zilveren sieraden met 14k gouden details. Een luxe collectie sieraden voor de moderne vrouw!

Het is de perfecte verbinding; koel en modieus zilver in combinatie met warm en luxe goud. Door deze twee materialen samen te voegen creëerden wij onze moderne zilver en goud collectie, een unieke sieradenlijn in Nederland. Niet alleen krijgen de ringen door het gebruik van deze twee materialen een eigenzinnige uitstraling, de massieve ringen blijven bovendien betaalbaar. Luxe voor de modieuze vrouw!

Big, bold & beautiful

Voor onze zilver en goud collectie laten wij ons inspireren door de heersende modetrends. Een ring uit onze zilver en goud collectie springt direct in het oog en weet vele vrouwen te betoveren. De ringen zijn allemaal gemaakt van massief zilver en hebben zodoende een hoog draagcomfort en zijn zeer sterk. Het zilver is voorzien van een rhodiumlaag, waardoor de ringen niet zwart worden en lange tijd blijven stralen. Alle ringen worden afgemaakt met 14 karaat gouden details, deze brengen leven in de brouwerij! Door te werken met echt goud (en geen vergulding), blijven de ringen jarenlang stralen. Veel van onze designs zijn bovendien voorzien van fonkelende zirkonia's, waardoor uw zilver en goud ring u elke dag tegemoet zal schitteren.