Delma staat bekend om zijn duikhorloges wereldwijd. de collectie van de duiker omvat verschillende modellen. elk model ondersteunt een gevarieerd scala aan kenmerken en functies om de meest persoonlijke ervaring te bieden, afgestemd op de behoeften van de drager. of je nu voor uitdagingen staat die je leiden tot diepgaande onderwaterverkenning of duiken tot je favoriete hobby's behoort, je zult een horloge vinden dat je waardige metgezel is in deze collectie. 


De Seiko collectie biedt een brede collectie luxe herenhorloges. Een aantrekkelijke combinatie van  fraai design en innovatieve horlogetechniek. Seiko is een van de weinige horlogefabrikanten ter wereld die in staat is om alle uurwerktechnologieën in eigen te huis vervaardigen. De naam Seiko is afgeleid van het Japanse "Seikosha" wat letterlijk “Huis van Precisie” betekent. Sinds 1881 is Seiko toonaangevend op het gebied van innovatieve horloges. 

Bekijk online Dames Heren


 

Stoere Horloges voor Dames & Heren. Bekijk de collectie en bestel in de onze webshop. VNDX is een stoer en stijlvol merk dat horloges maakt passend bij de stad Amsterdam. Gratis verzending.

Nu besteld morgen in huis.